Olivenoliebrød med ost

Print Recipe
Olivenoliebrød med ost
Lækre brød
Antal personer
Ingredienser
Antal personer
Ingredienser
Recipe Notes
  1. Bland gær og sukker med 8 spsk af vand . Stil det til side i 15 minutter
  2. sigt mel og salt ned i en skål . Lav en fordybning i midten . Tilsæt en spsk af plien . Gærblandingen og resten af vandet og rør til dejen samler sig . Ælt den derefter i ca 4 minutter 
  3. Smør en bageplade med olie . Del dejen i to lige store dele . Rul hver  del ud til en cirkel. Der er ca 5 mm. tyk . Læg den ene dej cirkel på den smurte bageplade
  4. Fordel osten og halv delen af fennikel frøerne jævnt på dejen. Dæk det med den anden dej cirkel idet du trykker kanterne sammen så fylder ikke løber ud 
  5. Skær med en skarp kniv nogle få snit hen over brødet og pensle det med resten af olien.
  6. Drys med de sidste fennikel frø og stil brødet til hævning i 20-30 minutter . Forvarm ovnen til 200 grader 
  7. Bag brødet i den forvarmede ovn i 20-30 minutter eller til det er gyldent brunt . Server straks 

 

 

 

Lækre med lunt brød Det tager ikke så langt tid at lave det . Det ser bare så lækre ud .Jeg skal selv prøve lave det . Du kan evt. lave til dine pasta retter eller bare til noget nemt mad .

Velbekomme 🙂

Xoxo Pernille

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *