Rent hjem det elsker vi alle

Vi elsker rent hjem

Jeg er selv uddannet som rengørings tekniker og jeg ved hvor vigtigt det er og gøre rent rimelig tit. Urent kan være med til at ødelægge dine møbler og andre ting. Og du kan risikere  få astma . Man bliver så glad af få friske dufte igen. Og det er også meget vigtigt få lufte ud hverdag og lavet geennem træk .I hvert fald halv time hverdag . Men vi ved det for hver gang det er aldrig sjovt at gør rent men det skal GØRES . Du kan lave en lille huske liste for hvert uge det du skal nå løbet af ugen♥  Det bliver hurtigt støvet om sommeren og foråret fordi man lufter mere ud på disse tider af året ♥

Når du ville i gang med at vaske vinduer når solen ikke lige skinner på det . Så er det svært og se og når det er ikke er så varmt så er det lige at overskud det.

Badeværelse det er 1 gang om ugen med det ugentlig rengøring også brusekabine og hvis du er begyndt at se noget snavs på det så er det tegn på rengøring♥

  • Husk –   bruge det rigtigt rengørings milder der findes rigtigt mange og det er IKKE  som er lige gode. Og bruge det rigtigt redskaber . Men du skal lige vide hvis du vælger de skrappere midler de kan være med til at ødelægge overfladerne såsom borde & stole & gulve og osv.
  • Mikrofiber klude – Er virkeligt god klud det er en fordel hvis du er har allergi.
  • Handsker – God grund til at du skal bruge handsker pga dine hænder og huden så den ikke bliver ødelagt med tiden pga de rengørings midler.

Du kan  se fantastiske produkter her  hvis du står og mangler nogen

af produkter som du  længe har ønsket dig så kan du tjek det ud på denne links  nedenunder

Renthjem.dk ♥

Dette indlæg indeholder affiliate Links 

♥Pernille

 

 

 

 

 

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *