Rent med god samvittighed

Indlægget indeholder Reklame Links

Vi elsker rent hjem . Vi kan elsker rene dufte . Man har det bedst når det er rent . Hvis man ikke får gjort rent eller bare tørre støv det kan være med til at ødelægge møblerne . Jeg er selv uddannet rengøringstekniker .

Vi indrømmer, at der absolut ikke er noget glamourøst ved rengøring, og vi drømmer da også om den dag, vi har råd til at hyre en husholderske, som kan gøre det for os, men indtil da må vi selv svinge støvsugeren og på færd med kost og spand…

På trods af at du sikkert ligesom os helst vil springe over hvor gærdet er lavest, kan vi vel alle være enige om, at vi er mere glade og afslappede og også mere afbalancerede for den sags skyld, når der er gjort rent og ryddet op. Vi har derfor udformet en lille to-do liste i forhold til, hvad du skal gøre rent ugentligt, og hvad du kun behøver at klare en gang om måneden. Du kan evt. lave dig et plan hvor tit med forskellige ting Så kan du huske hvornår du har gjort rent sidst . Men vi ved godt alle sammen det ikke sjov men rart bagefter. Vi ønsker et rent hjem .

Opvaskebørsten

Topscoreren finder du i køkkenet hvor opvaskestativet, grydesvampen og opvaskebørsten rummer flest bakterier i huset. Sørg derfor for at skolde dem ofte, og skift svamp og karklud ud dagligt. Bakterier elsker generelt et fugtigt miljø . Det er en god ting få den skifte ud rimligt tit. For der er fyldt med gamle bakterie

Der er bakterier mange steder i dit hjem

Men et er med sikker hvor der er rigtigt mange bakterie ..Det er blandt vores dyner .

Her er en fantastisk hjemmeside som du evt. kan bruge tjek den ud ….CLEAN.. ( Reklame Links )

Sådan gøre du

  • Skift din karklud hver dag
  • Vask, vrid og tør mellem brug
  • Vask ved høj temperatur: 60 grader eller derover

Men som sagt vi elsker rent hjem og har det bedst med det . En del som ikke tåle støv .

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *