Rugbrød Snack som kan blive din sunde favorit snack

 

SUNDE RUGBRØD SNACK !

 

Sunde snack  …..Og du tænker sunde snack .og så ville du sikker sige gulerøder eller agurk som man skære i små stænger men det kan og så være andre ting lige end gulerødder og Agurk .Men Rugbrød Snack .Man kan godt selv lave dem .men også købe dem  jeg har nu ikke selv prøvet og lavet dem kun købt dem i butikkerne har de med mange forskellige smag ..De smager okay man skal bare lige vende sig til smagen .!! Så behøver du ikke have dårligt samvittighed over det ..!! Vi dansker har det med og spise chips og slik eller kage under en god film …Så hvorfor ikke sund snack og hvis sulten melder sig ..så kan du lige snup dig sådan en i stedet for .! der findes rigtigt mange forskellige slags sunde snacks . selvom man gerne vil holde sig sund slipper man ikke for den lille sult eller sukkertrang som mange af os som får løbet af eftermiddagen .!

Top ti liste for sunde snack !

Sprøde og lækre rodfrugtchips

Raw muslibarer med kun 4 ingredienser

Snackbar med peanutbutter og chiamarmelade

Raw kakao snackbarer og dessert bidder

Raw Chokoladekiks

Daddelkugler med ristede hasselnødder og kakao

Muslibarer med bær kokos og vanilje

Raw chokolade med nødder og dadler


 

RUGBRØD SNACK

  • 200 gram fuldkornsrugbrød
  • 2 spsk rapsolie
  • flaget havsalt

SÅDAN GØRE DU

Skær resterne af rugbrødet i helt tynde skiver med skarp brødkniv skær det derefter i lidt mindre stykker .Læg det på en bageplade med papir. pensle med lidt mindre stykker . læg det på en bageplade med bagepapir .Pensle med lidt olie og drys flaget salt på . Bag det i ovnen ved 175 grader i 8-12 minutter ..Så de bliver helt sprøde æ Tiden er forskellige fra rugbrød til rugbrød !


Håber du blev inspireret  af denne opskrift så du selv fik lyst til lave det ..Man kan også sæt det til gæsterne .Så i stedet for det skal gå til spilde .Så hvorfor ikke lave sådan nogen sunde snacks i stedet .!!

Det er blevet en stor hit hos bagerne efterhåndende Og du kan også bruge det velkomst  drink . Man kan selv eksperimentere med forskellige krydderier . Så du kan bare prøve dig frem hvad du bedst kan lide .!! ♥  Du skal bare huske de skal opbevare i en bøtte med tæt låg så de ikke bliver tørre .!!  Så tænk lige over næste gang når du er på vej til smide din rugbrød ud i skraldespanden …!!

LÆS OGSÅ ….LOUISALORANG

 

♥ Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *