Så fik jeg lavet et interview med en fantastisk kvinde fra It works

Jeg har lavet en interview med en fantastiske kvinde som er starte op fra bunden med produkterne fra It Works . Som hun selv også bruger i dag ..Hun har nogen forskellige sider inde på Facebook og sin blog .Så her kan du læse mere om det Så måske kunne du få lyst til det samme når du har fået læs det …:-)

Hvor længe har du været hos It Works ?

Jeg har været i It Works i snart 3 år . Fra den 1 Februar er det 3 år .

Hvad fik det dig til at starte op med de produkter ?

Det der fik mig til at starte op med produkterne . Var på grund af min mors resultat med firmaets Body Wrap .

Hvordan starte du ?

Jeg startede med at lave et lancerings party som jeg inviterede til….

Hvor mange år har du arbejde med ?

Jeg har arbejdet med det i alle de 3 år mere eller mindre …..

Hvad siger dine veninder & Familie til det som du laver idag ?

Jeg ved ikke hvad de siger om det jeg laver …Det er vigtigt er om jeg glad for det 🙂

Hvad for nogen ting har du måtte opgivet for at være med ?

Har ikke måtte opgive noget …..Intet ……Har ikke måtte opgivet noget , da jeg ser dette . Som min Hobby er blevet mit arbejde .

Har du det godt med som du laver idag ?

Jeg har det rigtigt godt med det jeg laver da jeg ved hvad det kan gøre får mennesker , både produkterne og selve denne forretnings mulighed  ….Hvis jeg ville lave noget andet ved siden af Itworks !  Nu arbejder jeg på FULDTID ……Med It Works vil det ikke være noget andet firma …..det er ligesom at sige jeg arbejder for FORD og køre i FIAT!  …Hvis jeg skulle ….Vil det være som indretning  konsulent eller noget ligne eller stadigt noget med personligt pleje  produkter af en eller anden art  …og noget med coaching !

Hvornår startede du med at blogge ?

Jeg startede med at blogge ,var det ikke for at blogge men mere som et slags aktiv for de ting jeg synes er interessant . Så jeg skriver kun når jeg har noget der brænder inde i mig og som skal ud !

Har du være hos andre med sådan noget ?

Jeg har været hos andre firmaer . inden jeg valgte It works . ca 5-6 firmaer …

Har du fået mere frihed til dig og din familie ?

Jeg har fået mere frihed til mig selv og min familie . Men betragter skam mit network marketing som et arbejde og gør noget hver dag ..

Var det svært at starte op ?

Om det var svært at starte op  ..det var det ikke ..det har været en drøm jeg kan huske lige siden jeg blev gravid .med den første af mig og min mands børn ..Jeg valgte at dette skulle være rart og sjovt at starte op og sådan noget har det været lige siden . Før it works var jeg freelance sales ..demostratrice rundt i forskellige supermarker . Det var jeg i 13 år –og vidste der vil komme noget som jeg kunne gå i gang med ved siden af ….

Har du mødte nogen meget kendte mennesker personer undervejs mens du har været hos It Works ?

Om jeg har mødt kendte mennesker her i ItWorks ……Ja det har jeg –bla -.Frederik Fetterlin og Line Baun Danielsen

Kunne du tænke dig at udgive en bog om det ?

Måske !

Hvis i selv kunne få lyst til at prøve disse produkter så kan i gå ind her

Itworks By Overby

Og

Wrap info Gruppen

Og så her er hendes blog så i selv kan gå ind og læse ..:-)

Blogspot.dk

Håber i fik lyst til hendes produkter ved og læse dette her og hendes opslag inde på hendes sider ..Måske får i selv lyst til at starte jeres eget firma med sådan noget i det nye år …

Jeg siger mange gange tak for lån af billedet ..og samarbejde med dette interview …

Pernille

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *