Så mange fine kaktusser kan man få

Disse som du ser her er mine egen . Jeg har ikke andet derhjemme end kaktusser …..For jeg er slet ikke så god til det med blomster ..Og kaktusser er nemme at holde og skal næsten ikke have noget vand ….Og de er blevet meget populær kaktusser ….Jeg har bedt min far om at købe nogen fine nogen til mig hi hi …Så nu må vi se om han har gjort det …Det finder jeg ud af her i julen 🙂 Før have jeg kun orkideer men dem har jeg slet ikke nogen af ..For dem kan jeg slet ikke passe så dem kan jeg ikke passe som jeg gerne ville …Jeg har slet ikke grønne finger som et ordsprog hedder ..Desværre men det har min far …Han fik en af vores kaktusser en af de første hold da op ..hvor er den bare blevet flot ..Jeg skal selv snart have plante alle mine om ..Men man skal nu alligevel passe dem rigtigt ..Jeg fandt en artikel om hvor man passer dem bedst som jeg lægge ud …Som i måske ville få gavn af …

Sådan passer du dine Kaktusser .

og

Få dine kaktus til at trives både ude og inde

Og

Vanding af kaktus

Og

Tips og tricks

Kaktusser er populær som aldrig før …Og der findes rigtigt mange forskellige idag …

Mine to forskellige Aloe Vera kaktusser som jeg har ..

Alle disse billeder her er mine egen og mine egen kaktusser 🙂

  • Har i også kaktusser ?
  • Har i så mange ?
  • Har i nogen tips og ideer omkring kaktussen?

Der findes forskellige krukker til plante dem i ….De er jo ikke så dyre mere som de har været …Men det kommer jo også an på str .

Pernille

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *