Så er der snart ny sæson på vej Gilmore girls

2_gilmoregirls_1sht_spring_us-540x800

Der er sikker en del som kender denne serie her ..Den bliver snart tilgængelig på netflix …Så hvis du har savnet dem som spiller med i denne serie .Så er der snart godt nyt på vej til jer —Men du kan jo gå ind og se alle de andre Sæsoner som der findes derinde …Og lige få det genopfrisk det ..inde den nye den kommer ..

Så du har noget at glæde dig til …Nu er vi gået i kolde tid i møde .Så sidder vi mere indenfor og hygger os med en god film og med et dejligt tæppe og noget varmt drikkelse …og skal der lidt mere hygge  Så er det så hyggeligt med stearinlys ..

Her er en lille resume hvad denne serie handler om ..

 

Men denne film er nok mere tøsefilm …Så nu kan du så se Rory Gilmore og Lorelai Gilmore igen Det er en amerikansk serie ..Serien byder dog ikke kun på sjov og ballade men også spild . kærlighed – dramatik og meget andet ..

XOXO

Pernille Kit Larsen

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *