Sådan laver du en E-bog så se med her

Lav din første E-bog !

Ja det er ikke jo ikke nemt at lave en e-bog ..Jeg er selv ved og lave en E-bog ..Jeg har selv lavet dette billedet og selv skrevet teksten på Dette billedet er min egen E-bog men laver det nok om igen …Som du kan gøre inde på canva.com Her ville jeg selv anbefale med designet ..Men der jo mange andre sider på nette selvfølgelig .Hvis man helt ny og blank og ved ingenting om det. Så er denne side her perfekt til dig .

Når det man skal i gang med at skrive så skal man lige sæt sig ned og finde sig nogen emner som man er vilde så kan man evt. skrive det ned ..Det som du virkeligt brænder dig for .Så skal du til at vælg en niche …Som jeg skrev lidt tidligere i indlægget .Altså emner som du brænder dig for ..

Din E-bog word eller pages ..

word er en helt fint program og så skal man huske download den på PDF så det kommer over på det rigtige …Det er jo ikke noget man laver på en dag noget der kan taget tid og måske lavet det om et par gange før du selv er tilfreds med det …Sæt din links ind på PDF

Forside til din E-bog 

Det er den som alle øjne falder på og får lyst til at læse den Og siger wauw den må jeg bare læse …

PDF ..

For det første så kan folk ikke gå ind og rette på det som de har lyst til ….og heller ikke så nemt at kopi den ..Men så kan du hvis du har en hjemmeside eller hvad du nu har så kan du sæt den på der så folk kan gå ind og hente den ..Smart ikke ..

Jeg har ikke selv endnu lave en ..Men har lavet nogen forsider ..til starten på en E-bog evt.   Her er bare en lille resume om lave en E-bog –En lille tips som i måske evt. får lyst til lave en E- bog ..

Happy blogging alle Sammen ♥

♥Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *