Shop online

Kannaway Shop onlineDu skal bruge Google Crome ved handel på webshoppenPrøv vores unikke produkter der kan gøre en forskel for dig og din krop Køb direkte hos Kannaway – Kannaway har det fulde ansvar for alle handlinger.De har varelageret – de distribuerer produkterne – de har det fulde ansvar for produkterne.

Følg min shop links her SHOP VIA DETTE LINKS

mit navn vil stå øverst til højre.Her er du er velkommen til at surfe rund og se alt det spændende vi står med samt de unikke produkter

Der er flere måder du kan handle på – det gør du på siden oppe til venstre hvor der står opret konto.

du ønsker det vil jeg være glad for at hjælpe dig, så alt bliver på den bedste måde også i forhold til hvis du ønsker at lave forretningen sammen med mig og gøre brug af alle de værktøjer vi har i mit team, så du kan få succes og hjælpe mennesker til et bedre liv og livsstil.Prefferred Customer / Fordelskunde: Giver dig mulighed for at gøre brug af vores system og handle produkterne til indkøbspris.Systemet er således hvis du vælger vores program, får du leveret produkter efter eget ønske, ønsker du eksempelvis vores Pure Gold olie (som jeg vil anbefale, da vi har bruge for det i vores krop) får du Olien billigere og kører du programmet i 3 måneder – optjener du dig til at være kvalificeret og få din Pure Gold olie fragtfrit hver måned fremover.Customer: Er her hvor du handler til helt almindelig vejledende udsalgspris.Du vil altid kunne få fat i mig, hvis du ønsker hjælpe til valg af produkter eller hvordan du handler på den bedste måde. Blot ring eller skriv.

Vores produkter er de reneste CBD uden THC 100 % fri af thc. Man må gerne køre i bil.

Se gerne omkring dig inde på shoppen 😜. SE HER

Fantastisk produkter som klar kan anbefale jer 😍

Knus Pernille ❤️

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *