Slut med knækkede negle

Få styr på dine negle. Så nu er det slut med flossede negle. Hænderne er det noget første folk de kigger på. Husk at pleje dine negle 😜

Der er ikke noget værre, end negle der knækker! Okay, der findes jo værre ting, men vi kan nok hurtigt blive enige om, at det er irriterende. Du har sikkert selv været der, neglene er endelig blevet perfekte, du har lagt den fineste neglelak, og så sker det… neglen knækker. Hvis ikke du har en fil ved dig, kan du nu gå og være irriteret over den irriterende kradsende negl og ellers bare vente på, at de bliver pæne og ens igen.

Kig på denne video.. SE HER

Dr. Dana Nail Renewal System

Manicure i en æske? Lige præcis!

Hvorfor har du brug for Dr. Dana, spørger du måske? Det er ret simpelt – du vil have dine negle til at tage sig godt ud. Du er glad for dem. Du vil gerne pleje dem. Uanset om du tager en pause fra dyre manicurer, eller du konstant har problemer med riller, misfarvninger og knækkede negle, så har Dr. Dana dét, du skal bruge, for at give dem lidt kærlighed og pleje.

Resultatet? Negle, der er så stærke, glatte og synligt skinnende, som de ville se ud med gennemsigtig neglelak. Bortset fra? At det er din egen skønhed – au naturel.

Og endnu bedre end det – du kan blive hjemme og gøre det på ingen tid. Kun 10 minutter for at få de negle, du altid har ønsket dig. Negle, der ser sunde, skinnende og stærke ud. Du kommer til at vise dem frem i løbet af ingen tid.

Du kan gå via min hjemmeside her via denne links her.

Fordele

* Klinisk testet til at få dine negle til at føles sunde, glatte, stærke og skinnende.

* Tre nemme trin til at eksfoliere og fugtgive dine negle uden at skulle ud ad huset – på bare 10 minutter.

* Udviklet af en autoriseret dermatolog med speciale i neglepleje. Dr. Stern ved, hvad hun taler om.

* Hænder. Fødder. Du kan bruge det på begge.

* Botaniske ingredienser hjælper med at pleje og fugtgive negle og neglebånd i trin 03.

Vigtigste ingredienser

Glykolsyre (trin 01) – eksfolierer neglene og giver en smuk, skinnende glans.

Abrikosolie, kokosolie, olie fra grapefugtskræl og vitamin E (trin 03) – indeholder vigtige fedtsyrer, der hjælper med at pleje og fugtgive negle og neglebånd.

Anvendelse

Trin 01: Glycolic Acid Prep For Nails
Dette er første trin på dit eventyr med Dr. Dana – indeholder glykolsyre, der giver en essentiel eksfoliering. Sørg for, at neglene er tørre, rene og uden neglelak. Drej pennen – den kræver lige, at man drejer den et par gange første gang, men bare bliv ved – dæk neglene jævnt på den ene hånd med penslen. Fortsæt med den anden hånd. Lad det absorbere helt – både produktet, og tanken om, hvor fantastisk det er – og gå derefter videre til trin 02. Anvendes én gang ugentligt.
 

Trin 02: Perfect Grit Priming Wand
Denne multifunktionelle neglefil yder tre forskellige niveauer af ruhed, der fjerner ødelagte negleceller, og gør dig klar til trin 03. Børst dine negle med Surface 01 to til fem gange, indtil du ser et fint pulver. Gentag med Surface 02, og afslut med Surface 03, hvor du trykker hårdere, mens du stryger frem og tilbage, så dine negle kommer til at skinne. Brug kun Surface 01 og 02 én gang om ugen. Brug kun Surface 03 én gang dagligt for at booste dine negles glans.
 

Trin 03: Deep Hydrating Formula For Nails & Cuticules
Du er der næsten! Denne innovative gelolie er fremstillet af naturlige ingredienser og giver dine negle et sundt, skinnende og stærkt look. Som i trin 01 skal du dreje sølvpennen og stryge produktet på hele neglen – giv bare dine neglebånd og huden omkring neglene samme kærlige behandling. Gentag dette trin resten af ugen, så meget dit hjerte begærer (højst én gang dagligt), og gå derefter ud og vis dine negle til alle på din vej. Lægens ord.

En knækket negl engang imellem kan ske for os alle, men hvis dine negle bliver ved med at knække. Så er der måske nogen grunde til det 😜

Olie! Ren nydelse for tørre negle og du kan med fordel massere dine negle ind i olie, gerne en gang om dagen

Forkæle dine negle 😜

XOXO Pernille ❤️

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *