Smoothie er blevet meget populær

Dette indlæg indeholder Affiliate Links

Vi dansker er blevet helt vilde med lave Smoothies her hjemme ! Men det smager også godt guf og plus det er sundt . Min ynglings smoothies er med hindbær og jordbær .♥

Har i en ynglings smoothies ?   smid gerne en kommentar !

Og farverne på smoothies de kan være rigtigt flotte . Jeg starter dagen med Smoothies …laver så jeg har til 3 portioner til løbet af dagen …Hmmmm lækker…Også en god måde at få frugt på …og plus det er sundt ..Og de er så nemme at lave og det tager ikke så langt tid ..Vildt lækker ….! Og så er det så sommerligt og så ..Og det er så nemt at have det med over alt .hvis det er det man ville …

HINDBÆR SMOOTHIES

Man kan bruge alle slags frugt til det …Man skal finde nogen opskrifter på det …Så er det bare gå i krig med det ….Det tager ikke mere end halv time man kan sagtens når og lavet det om morgen hvis man ville have noget om morgen ! SMOOTHIES MED JORDBÆR    Jordbær kan man altid få hele året rundt man kan sagtens bruge de frosne bær ..Gør din krop glad med lave disse her …! Styrk din krop med lave sunde smoothies  ..Du bliver ikke sultne lige med det samme .! Hvis du står og mangler en blender til og lave det så findes der mange forskellige smarte blender her ..

Køkkenudstyr og grej til alt for lave priser – www.boege.dk der findes her ..! Og du få en masse bøger med opskrifter på smoothies Bog-ide.dk  Du kan sagtens serveres disse lækker Smoothies til dine gæster ..Helt sikker …Du kan tabe dig nemmere ved at drikke disse her ….De er blevet virkeligt populær her hjemme ..Så du kan få dig en frugt og grøn på flaske …Hvis i har svært med at spise frugt .Så kan det være lige noget for jer med at lave disse smoothies .! Dette kan være Kickstart dagen med fyldt vitaminer …Her i weekenden i morgen tv var der også en mand som var inde og lave en masse juicer med frugt ……med alle muligt grønsager som han brugte …

Start din morgen med en ekstra energi med lave disse INGEFÆRSHOT …..Som også er blevet populær …Smid gerne en kommentar hvis i har prøvet denne shot ?

INGEFÆRSHOT

15-20 gram skrællet ingefærrod skåret i små stykker ..

1 tyk skive ananas uden skræl

1/2 æble skåret i tern

1/2 banan

saften af en citron

friske mynteblade

SÅDAN GØR DU . Blend det hele og drik det straks . Juster konsistensen med vand . Du kan vælge at supplere ingefærshottet  med 1-2 spsk . hørfrø eller hampefrøolie samt lidt hamp hampeproteinpulver . I givet fald skal det først tilsættes til sidst og blot blendes med et par sekunder .!

Og det er så godt hvis man  er forkølet ..hjælper mod hvis man har en øm hals .er altså et stort hit ..!

SMOOTHIES MED HINDBÆR

100 gram frosne hindbær

4 isterninger

2 1/2 spsk flormelis

2 spsk friskpresset appelsinsaft

1 1/2 dl mælk

Sådan gør du

Kom hindbær og de øvrige ingredienser i en blender glas . blend ved hurtigste hastighed i ca 45 sek. eller til isen er knust .Smag smoothien til og fordel den i 2 høje glas Server straks .

♥Pernille

 

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *