Solbriller som kan blive din favorit

 

 

Det er blevet sæson for solbriller . Mange af os som ikke kan  undvære solbriller .Jeg har fundet lidt til jer ..Jeg går ikke selv med sol briller da jeg går med briller . Man kan få rigtigt mange flotte sol briller til forskellige pris klasser . Jeg har fundet sol briller prisen ligger under 1000 kr .Sol briller er vigtigt accessory som høre sammen med vores tilbehør . Solen kan være meget hårdt for dine øjnene ..Så  her kan du se flere fantastisk solbriller Bernard Solbriller

  • Så hvilke type sol briller er du til ?
  • Hvor har du køb dine

 

 

Det skal være i god kvalitet vores sol briller .De skal kunne holde stykke tid måske i flere sæsoner .Der er nogen som har flere par i stedet for 1 styk . Vi dansker elsker lækker design af solbriller .Det skal se godt ud selvom det kun er solbriller .

Jeg faldt for disse 2 her af sol briller .De passer til alt .De er bare så fede .Og apropos så er jo vejret stadig FANTASTISK selvom det blæser lidt i dag og ikke lige så varmt som alle de andre dage som vi har haft .♥ Så nu kan man sove bedre om natten . Vi elsker sommer sæson og de lyse timer . Men husk vi skal passe på vores øjnene .♥

 

Dette indlæg indeholder affiliate Links

 

♥Pernille

 

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *