Sommer fødder

🌟🌟 Forkæle dine fødder med epoch sole solution 🌟🌟

Vores fødder trænger til en kærlig hånd… Nok rigtigt mange trænger til en kærlig pleje efter en periode hvor de er lukke inde i strømper.

Sommeren venter lige om hjørnet, og temperaturen er endelig begyndt at nærme sig noget der ligner sandal-vejr! Her glæder vi os til at finde sommerkjolerne og de fine sandaler frem igen… Men inden da er det vigtigt at forberede fødderne, som ikke har fået så meget kærlighed i løbet af vinteren. Derfor har vi her samlet de vigtigste redskaber, som kan hjælpe dig med at få de fineste fødder. Så er du helt klar til solskin, strand og sandaler!

Ser dine fødder sådan her ud…

Så nu kan du blødgør dine fødder bliver bløder og glatte.. Så er denne her virkelig en stor hjælp du kan allerede mærke det efter et par dage..

Cremen blødgør og eksfollierer døde hud eller 👣

Det eer en forrygende creme dig som lider ru og sprukne fødder.. Har du kronisk tørre fødder og er træt af du snart har prøvet ALT men der er intet der virker..

Vores Kunder ELSKER denne her… Skal denne være din.. 🌟

Denne creme genopretter et super sundt udseende. Du ville elske det..

Anvendelse

Påfør rigeligt på at påvirkede områder på rene fødder 2 gange om dagen.. Efter behov. Skyl ikke af lad det sidde så længe som muligt.. Det bedste resultat ses efter 6 uger Ca..

Se denne film her

Du kan læse mere om den her på denne links her

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

SE HER

🌸 Du kan spare op til 30 % dine produkt køb 🌸

Du kan benytte dig af denne links til oprettelse af fordelskunde

👇👇👇👇👇👇👇👇👇

HER ER MIN OPRETTELSE LINKS TIL FORDELSKUNDE

👉 Forkæle dig selv og din familie 👈

Send mig gerne en pb.

Kærlig hilsen

Pernille Kit Larsen

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *