Spændende bog

fotorcreated

Jeg er ved og læse denne fantastiske spændende bog  som skrevet af Jessi Adler Olsen . – Selfies .Fik bogen af mine forældre ..Hvis i står og mangler en gave ide eller måske til værtinde gave så er denne her super fin ide ..!! Hvis man skal ud og køre langt og hvis man ikke lige har sin Ipad med eller what ever Så er denne bog her lige sagen ..Virkeligt spændende ..Bogen er på 505 sider .

Beskrivelse af bogen .

Endeligt er der nyt fra den folkekære og elskværdigt politigruppe . Afdeling q som husere i de mørke kælderum hos Københavns politi . i denne nye hæsblæsende krimi står den brogede flot over for en udfordring af større dimensioner . både på det faglige plan men ikke mindst på det personlige plan .Rose er nemlig havnet i store problemer hun er sunket ned i en psykotisk sump . Der trækker lange tråde ind i en mørk fortid . En fortid hvor en grum forbrydelse muligvis er begået .Det er kommet ledelsen for øje at opklaringsprocenten i afdelingen q ligger langt under det forventede . Uden Roses hjælp må de tre restende medlemmer lederen den karismatisk Carl Mørk . Mystiske Assade og den nye mand Gordon kæmpe for at overbevise politiet af de fortjener at forsætte . Samtidigt findes en ældre kvinde myrdet i kongens have . og en gal billist har indledt en dødeligt jagt på unge kvinder . mens nye forbrydelser planlægges et helt andet sted er det urelaterede hændelser eller ligger der en sammenhæng eller ligger der en sammenhæng begravet et i forbrydelserne ?  Afdelingen q står nu over for nye store udfordringer . Firkløveret har miste et blad men betyder det også at heldet helt har forladt dem Vil de undgå en lukning af Afdeling q og vil mordene i København nogensinde stoppe ……….

Så du kan købe denne bog her på denne links .

Find Bestsellere hos Bog & Idé

Virkeligt spændende Så hvis du står og mangler en god bog som du evt. kan ligge på din natbord .Så kan det måske være denne her ..Vi går den kolde tid i møde så er vi mere indendørs

Dette indlæg indeholder Affiliate Links

XOXO

Pernille Kit Larsen

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *