Succesfulde historie med populære Pure Gold

Fantastisk hvad denne olie kan gøre ved ens krop. Jeg bruger den selv. Min egen anmeldelse det kan ses så småt man skal endelig ikke holde pause med den man skal forsætte for lige pludselig virker det. Forskellige hvor hurtigt det virker fra person til person.

Jeg har fået lov til at dele en fantastisk succes historie 😜

Efter et langt tilløb, fik jeg endelig taget mig sammen med rigtig god hjælp fra MilleMaj (tusind mange tak for det).

Så i maj (2019) begyndte jeg at tage CBD olie – jeg var virkelig på bar bund og havde overhoved ikke nogen ide eller tro på at det kunne gøre en forskel – meeen, håbet er som sagt lysegrønt 😉 Jeg havde alt at vinde og intet at tabe 🙂

Nu har jeg taget CBD olie i godt 3 måneder og jeg ligger mig fladt ned og overgiver mig. Jeg som de sidste mange, mange år (vi taler min.10 år) har gået til fys. behandlinger pga. muskelsmerter og muskelspændinger min. 2 gange ugentligt (skal hilse og sige, at det bestemt ikke er gratis) – Ja, jeg har ikke været til en eneste behandling, siden jeg er begyndt på olien 🤗🤗🤗 Jeg er fan…..

For ca. 1½ år siden fik jeg den meste forfærdelige hjertebanken og åndenød – troede virkelig, at jeg var blevet alvorlig syg. Var sikker på, at jeg skulle dø. Fandt ud af, at det var angstanfald – en helt ubeskrivlig ubehagelig oplevelse… (Hvorfor kommer det bare lige pludselig – ud af den blå luft? 🤔 Forstår det ikke.)
Men for at holde disse anfald stangen måtte jeg have en hel del Kranio Sakral behandlinger (de er heller ikke billige 😜) – de virkede, men kun i en kort periode. Så flere behandlinger, flere udgifter 😕
Efter jeg begyndte på olien har jeg ikke haft nogen anfald og det vel og mærket uden andre former for behandling.

Som kvinde i overgangsalderen, med de gener den nu kan medføre bl.a. søvnbesvær og svedeture – så må jeg endnu engang bukke mig i støvet – disse gener er ikke mere eksisterende…. 🤗🤗🤗

Jeg har sagt det før og jeg siger det gerne igen…

Jeg er fan – og jeg tør simpelthen ikke at stoppe med olien, min livskvalitet er blevet så meget bedre – og jeg vil ikke bytte.

Prisen for olien er ganske vist i den høje ende, men – den er alle pengene værd 👍 og, hvis det absolut skal gøres op i penge, så er jeg ret sikker på, at olien i sidste ende er billigere end alle de behandlinger jeg har modtaget pr. måned 😛

Ihvertfald er min krop, mit velvære og i det hele tage mit helbred blevet så meget bedre, at jeg på intet tidspunkt vil bytte tilbage 🙂

Til slut kan jeg da lige tilføje, at min søde mand i dag har meddelt, at han også vil prøve at tage olien – han døjer en hel del med luft i maven og har virkelig prøvet mange ting (senest ingefærshot) – har hørt, at olien har hjulpet nogen – så, vi krydser både fingre og tæer.

Til dem af jer, der stadig tøver – spring ud i det, og gør noget godt for dig selv og dit helbred. Du vil ikke fortryde det.

God weekend derude og tak til alle jer, der hold ud og læste dette opslag til ende – og undskyld det blev lidt langt 😉

Hvis du ville se mere til disse fantastiske produkter så kan du følge denne links her.. SE HER 💚 forkælet dig selv og din familie 💚

Hvis du ville se mere til det ..Du kan evt. følge min gruppe som du kan se her Gerne tilføje flere til som du mener det er noget for dem 🙂 SE HER

XOXO Pernille 💓

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *