Sunde lækre havregrynskugler som kan blive din favorit

Lækre havregrynskugler det kan næsten alle lide ..Og man kan altid sæt sådan noget på bordet når der er gæster .Hm så er de så nemme og hurtigt at lave ..Vildt lækker ..GUF ….Selv jeg personligt bliver ALDRIG træt af havregryns kugler mums …Man kan lave dem hele år rundt ..

OPSKRIFT 

  • 200 g friske dadler uden sten
  • 3 spsk kakaopulver
  • 1/2 tsk vanilje pulver
  • 1 -2 dl finvalsede havregryn  ( alt efter hvor fugtigt dadlerne er )
  • 1 dl kokos mel

SÅDAN GØR DU 

  • Blend dadler . kakaopulver og vaniljepulver til en lind masse
  • miks massen med havregryn i en skål
  • Tilsæt havregrynene lidt efter lidt til massen kan formes til kugler
  • Form små kugler og rul dem derefter i kokos rasp

Simpelthen lækre små havregryns kugler ….Denne opskrift svare til 10 – 12 personer . Man kan jo altid dobbelt det op 🙂

Jeg ville lægger nogen blogger links  mad blogger som jeg elsker bare sidde og studere

CHRICHRI

LOUISA LORANG

cathrineyoga

Velbekomme

 

♥ Pernille

 

 

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *