Svært at vælge !!

image

Indlægget  indholdet Affiliate Links

Ja det er godt nok svært at vælge nogen gange med hensyn til hvad for en mobil man skal vælge .som jeg skrev i et af tidligere indslag ..Min kæreste ville hele tiden haft en Blackberry …men men men men …Så da han så den i en butik så var den ikke så stor som vi troede den var ..nogen gange er det klogeste og gå i en butik kigge på mobiler ..så man har et indblik på hvordan den er både ude og indeholdet. . Der er som regel de fleste har de sammen indhold men ikke helt alligevel .

Nu siger de kloge at iPad de er ved og udgå så laver de mobiler med større skærm ..jeg er mest til større skærm .så er man da også fri for tage sin iPad med .slæbe rundt med to ting ..hvis man skal nogen steder .

Jeg har lige tilmeldt mig på et nyhedsbrev fra 

inphone.dk

Der er virkeligt mange mobiler at vælge imellem .. Jeg har selv iPhone som jeg er glad for en iPhone 6 . Min kæreste har iPhone 5 ..men den er ved og være færdigt og ved være på tide at købe en ny ..så denne gang er det ikke mig ?  Men min kæreste ?  Så skal man også vælge hvad farve man ville have ?

  • Hvd for en mærke mobil har i ?
  • hvad farve er den ?
  • hvor har i køb den ?
  • er i glad for den eller har i fortrudt det ?

Jeg har slet ikke fortrudt mit valgt af med hensyn til iPhone ???? Den har hvad man skal bruge ..men jeg kunne nu godt tænke mig med et større skærm hi hi ?  Så har sådan cover hvor man kan have sine kort i .????

På den links som jeg har lagt ud ..der er rigtigt man forskellige mærker af mobiler ??. Priserne er også okay ..man ved jo efterhånden hvor meget de koster ??

Måske er i selv på udkig efter en ny mobil men ved bare ikk hvad for en ..så er der en masse herinde ?? 

Vi bruger vores mobiler til mange ting nu om dage ??

Man skal ikke bare købe en der er jo også lige nogen overvejelser som man skal tage højde for ?? f.eks.

  • Tage gode billeder .
  • Så må den jo også være pænt 
  • Og det med GB ..
  • Farven .
  • og osv .

Jeg må indrømme jeg er nok mest til iPhone .??????

XOXO

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *