Synes du at du bruger for meget tid på din mobil 🤔

Synes du selv at du bruger aaaaalt for meget tid på din mobil …?????!!!

Der har været så meget her på det sidste på tv om at vi bruger alt for meget tid på vores mobiler ..Men det er også blevet en del af vores hverdag .Og en som var med i tv. han have skrevet en bog om det og den hedder Sluk ……Jeg fandt 3 personer som jeg spurgte med det samme spørgsmål ..3 forskellige svar selvfølgelige ..Sjovt at se med de forskellige svar ….Her hjemme hos os så har vi gjort at den mobil som vi har nu der er indbygget med forstyrre ikke ..med timer på Så det har vi gjort men vi kan sagtens alligevel gå ind .Men vi bliver bare ikke forstyrre fra alle mulige …Smart ikke …Men i har det sikker også på jeres mobiler med inde i jeres indstillinger ….

Tør godt at indrømmer at jeg bruger nogen gange lidt for meget tid på det ..Så er der mail og sms og spil og osv Så er der jo lige et spil som man skal være færdigt med vi siger jo hele tiden bruger lige 5 minutter ..Jeg sætter også min mobil på lydløs for det er ikke altid jeg gider høre på bib bib og bib Så må det vente ..Men men men der går lige pludseligt mere end de 5 minutter ..Vi bruger mobiler til mange ting .Selv jeg bruger det for tjekke mails bla og spille …blog ..Og mange ting ….Man kan godt sige vores mobil er blevet en slags dagbog …..Men når jeg er til fødselsdag så kan jeg godt have den liggende i min lomme ..uden at tage den op …Og vores sociale medier er blevet vores hverdag de fylder en del ….Og nogen de tjener penge via nette …..

 


Jeg fandt 3 personer Og jeg stille det samme spørgsmål som lyder HVAD GØRE DU FOR AT DU IKKE BRUGER DIN MOBIL HELE TIDEN ????

TAMARA NORVILLO.

Hendes svar 🙂 Jeg arbejder via mobil og internet . Så jeg har dage samt tidspunkter på dagen hvor mobilen ligges væk . Har jeg den fremme sammen med ungerne er det kun for at filme eller tage billeder af dem …Så ligges den væk igen ..Aftener hvor jeg vælger at være sammen med manden der ligger jeg telefonen væk . Den er os på lydløs når familien er hjemme og på fly om natten . Men ellers er jeg på når jeg arbejder om dagen fra kl 8-9 til 15 tiden …Jeg vælger medier nøje hvordan min tid bruges på telefonen og om det er vigtigt eller det kan vente …

Hvis du ville læse mere om hende så er du hjertelig velkommen til gå ind på hendes hjemmeside / blog ..som hedder NORVILLO ♥  Tjek hendes skønne hjemmeside ….

HENRIETTE MEJENBORG SVENDSEN 

Hendes svar 🙂

Alt for meget tid …

TINA KOBBERØ 

Hendes svar 🙂

Når jeg ikke ville forstyrres bla når jeg er gået i seng sætter jeg mobilen på lydløs ..


Hvis  jeg er på job Så ligger den i et skab hvor jeg lås på ..Så er den kun tændt i pauserne …Er du klar over hvor meget tid vi bruger på de sociale medier ??????? jeg tro vi bruger mere en halv time om dagen …Ja man bliver faktisk helt afhængig af det …For man kan alt med den nu om dage ….Men det er svært nogen gange med at trappe ned på vores forbrug på det ..Ja tænk hvad sådan en mobil kan gøre ved en ..Det er helt vild .Vi burde blive bedre med det og være lidt mere sociale med snak og andre ting end bare sidde med vores lille skærm og stirre ned på den ..Du kan sluk din mobil for at være mere nærværende ….Ja hvis man er ude og hvis man sidder på en cafe vi kan jo ikke lade være med lige kigge på den for at se om det er vigtigt..Ja tænk hvad gjort man før i gamle dage da mobilerne ikke fandtes Der lave man da andre ting …Der have man ikke internet …Bør man have den slukke om natten ????? Mange af os bruger vores mobilen til vækkeur …Vi tør heller ikke lade den være slukke helt tænk nu hvis der bliver ringe til en og sagde der er sket noget alvorligt …

  • Kigger du ofte på mobilen ?
  • bliver du stresse over at du ikke lige kan komme til med det når det drejer sig om mobilen ???
  • Har du svært ved at huske mobil nummer ???

Kan  du nikke til dette her ??????

Det var mit budskab om vores for meget tid på mobilen ……Skriv gerne en kommentar 🙂

 

HAPPY BLOGGING ♥

 

♥Pernille

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *