Taske som kan blive din favorit

Langt om længe fandt jeg en taske som jeg kan bruge i hverdagene i skolen . Hvor jeg kan have det hele i …Irriterende man skulle have en pose med ved siden af ..Som de fleste ved så er jeg starte på en ny uddannelse som er SSH …Hvis i ikke ved hvad det står for så er det hjælper inde for social og sundhed ..Og SSA står for Assistenter de må lidt mere ..De må dossere medicin og det må vi ikke men ellers laver de det samme som os andre ..Social og Sundhed det indebærer  bare ikke kun pleje de ældre som mange går rundt og tror men og så hygge f,eks banko. gå ture og  hygge om efter middagen med kaffe f.eks meget mere 🙂 Uddannelse tager ca 1 år og 8 mdr som SSH . ..kommer også an på hvor meget erfaring og osv man har inde 🙂

Endeligt fandt en lækker taske hvor alt kan være nede i bla bærbar og bøger og alt det der ..Skønt ..

Jeg fik købt tasken i Nakskov vi har fået en ny taske forretning 🙂 Og prisen var meget rimligt 🙂

Jeg elsker denne taske ♥

Husk du kan finde mange flere inde på selve nettet med flotte skole tasker ..Så hvis du en dag kommer ned på Lolland hvor jeg bor så kan jeg klar anbefale den forretning med tasker de har jo mange flere udover denne på billedet 🙂

Vi have først kørt til Maribo men der var intet ..Så tog vi videre til Nakskov i stedet hvor vi handler i forvejen tæt på hvor vi bor .:-)

Du kan læse mere her inde LÆKKER TØJ FRA BUCH COPENHAGEN

♥ Pernille

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *