Te er blevet populær hos mange af os

Dette indlæg indeholder Affiliate Links

De fleste af os dansker elsker te ..En dejlig varmt kop te. …♥

Der findes rigtigt mange slags te ..Man kan sagtens drikke varmt te hele året rundt .Det er ikke kun lige i vinter mdr .Man kan drikke en koldt og regn fyldt dag med regn .og sidde og hygge sig med en kop .  PEBERMYNTER..DERFOR SKAL DU BRUGE DEN   Der er også te som gavner for huden og dine tarme …Og det er ikke kun for hyggen skyld ..Man kan også gå på te salonen ligesom med kaffe eller bare en almindeligt cafe ….TE CAFE . Dig som sidder læser med her …Som synes det er svært og taget hvad for nogen te det skal …Jeg selv personligt kan ikke lide citron men ellers stort næsten alle slags …Nogen gange kan jeg selv sidde og drikke en kande te .♥ Hvis i er et firma som kan man sagtens handle ind til en hvis beløb .

grøn te

Hvis du ikke lige ved hvad du skal give i gave så kan man altid lave en gave kurv med masser af te hvis du ved personen selv drikke meget te og læg det i med andre lækkerier ..♥

Selvom mange af os har en stressende hverdag ..Så er det lige sagen at drikke noget te som kan beroliger en  og nyde en kop te ..Nyd stilheden og træk vejret dybt …Og tag en bog eller bare sæt dig ned foran tv ..Husk der findes mange varianter for te ..

Grøn te …Tro de fleste kender Grøn te .Den har sine fordele ..Den nedsætter risikoen for kræft og overvægt . hjertesygdomme .leddegigt .Alzheimers . som er blevet populær på deres sundhedsmæssige fordele som disse her bla.

Lipton kamillete ….. Er fantastisk inden sengetid som virker beroligende …

Pebermynte ……opkvikkende og fremme en god fordøjelse …hvis du lider af oppustethed  som har gavnlig for virkning i maven og tarme .

Hvad er din ynglings te ????? Smid gerne en kommentar !

Et godt råd som de fleste kender …..Hvis du har ondt i halsen så drik noget varmt te med honning .♥

♥Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *