Tips om Rengøring

Vi kender det ALLE sammen det godt omkring med rengøring. Vi nogen gange har bøvl med det men så er det også rart det er blevet gjort bagefter 😜

Kalk er en konstant kilde til irritation, hvad enten det er grimme kalkaflejringer på fliser og armaturer i badet eller tilstoppede vandhaner, der stænker og sprøjter til alle sider. Der findes heldigvis nemme og effektive metoder til afkalkning af badeværelset.

Fjern kalken…..

  1. Afkalkning med autovoks. Kalken binder ikke på autovoks.. Hvis der nemt kommer kalkaflejringer i fx din bruseniche kan du modvirke det med autovoks. Når fliserne er afkalket og tørre kan du polere med farveløs autovoks herefter vil vandet prelle af. Så kalken ikke sætter sig lad vær med at behandle gulvet det bliver

Kalk er en konstant kilde til irritation, hvad enten det er grimme kalkaflejringer på fliser og armaturer i badet eller tilstoppede vandhaner, der stænker og sprøjter til alle sider. Der findes heldigvis nemme og effektive metoder til afkalkning af badeværelset.

Flere informationer her... SE HER

2. Afkalkning af toilet

At fjerne almindelig kalk i toilettet er rimelig ligetil. Køb enhver toiletrens og lad det sidde et kvarters tid – tør af med toiletbørsten – done deal.Når det kommer til de mere genstridige ting troede jeg egentlig jeg havde fundet det gyldne middel til svær kalk – minuskalk stærk afkalker – men den var altså ikke noget der kunne tage de gule / brune streger eller kalkrande som mit toilet af en eller anden årsag trods regelmæssig rengøring er helt vild med at producere.kalkrende toiletJeg troede i første omgang det var en form for rust i toilettet – men har lidt svært ved at se hvordan rust kan komme når der umiddelbart kun er vand og porcelæn at gøre godt med i toiletkummen…Okker i vandet er årsag til de svære misfarvningerOkker er en naturlig jernforbindelse og på ingen måde giftigt. Men det skaber nogle kraftige aflejringer som er svære at få af og det er svært at gøre noget ved. På sigt kan elementerne i cisternen blive så kraft tilkalket at de har svært ved at løbe frit. Det betyder at toilettet kan begynde at løbe fordi svømmeren ikke kommer i korrekt position eller en pakning ikke får lukket tæt.

Håndvask:
Hold dig helst fra det klassiske skurepulver, da det ridser for meget og efterlader en mere sart og ru overflade. Jo flere ridser jo mere rengøring! Brug istedet vaskepulver, da der heri er kalkbinder, og virker mere skånsomt på vaskens overflade. Er det slemt, prøv med en smule fortyndet eddikesyre, og skyl godt efter.

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *