Tjen penge via din mobil

Der findes mange fordomme om Network Marketing. I virkeligheden er det en distribustionsform som går direkte fra firmaets lager og ud til forbrugeren. Det kommer aldrig til salg i en butik. Al handle foregår via webshop via en forhandler.

Kannaway bruger ikke penge på traditionel reklame. De bruger distributører som mig til at informere om produkterne og forretningsmuligheden.

Forestil dig at Matas sagde til dig. Hvis du skaffer tre nye kunder som køber den samme creme som dig hver måned så får du din creme GRATIS. Det ville aldrig ske – men det gør Kannaway. Alle mine kunders køb bliver omregnet til gratis produkter for mig, såfremt at de køber i indeværende måned.

Derudover har hver produkt en værdi omregnet i point. Hvis bestemte pointsatser opnåes så udbetaler Kannaway bonus direkte indsat på et Visa-kort. De point kommer fra produkter, der bliver omsat i mit team. Alle dem som jeg har tegnet op som medlemmer og deres medlemmer.

Distributøres opgave er at formidle produkterne og fortælle alle historierne med brug af produkterne. Fortælle om forretningen. Det er muligt at lære at henvise til firmaets hjemmeside og gøre opmærksom på at muligheden findes. Alle kan lære at tjene penge…. det er ikke nemt – men muligt hvis du har viljen 💪

Fremtiden er lys for hamp industrien og i løbet er kort tid kommer alle til at bruge produkterne. Salget i fysiske butikker går ned men mulighederne online er uanede. Det handler om at finde det rette øjeblik og blive firstmover. Det er vi med Kannaway og de har platformen til det og du kan starte din forretning op for mindre end 3000kr.

Vil du vide mere ….. for der er mere i Kannaway. 🌿 så kontakt mig.

Pernille Kit Larsen 📞23745032.. Send gerne en SMS.

Fakta om Kannaway:

Moderselskabet hedder  https://www.medicalmarijuanainc.com/

Videnskab om CBD https://www.medicalmarijuanainc.com/education/

Viden om sygdomme og CBD https://echoconnection.org/education/

Fuldspekteret CBD olie fra Kannaway https://kannaway.com/kannaways-hemp-oil/

Her er min kannaway hjemmeside

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *