Torsdag Tips . Tjen penge på din blog

 

Der er nogen som  KUN lever udelukkende kun af sin blog og tjener penge via på den måde …Den gang jeg gik i gang med skrive Var det kun for hyggens skyld  og det er det stadig kun for hyggens skyld ♥ ..Og lige pludseligt tjener jeg da også på min blog ind imellem …Der var en dag hvor et firma opsøgt mig og dem skriver jeg for .gjort i en stykke tid .♥

Mange der sagde til mig ja ja man kan ikke tjene over sin blog ….Men det kan man altså …Der er bare rigtigt mange blogger som kun udelukkende lever af det ..Når man tjener over de 50.000 kr  Så skal man have sit eget CVR nummer

Denne blog som jeg har nu Det er HELT MIN EGEN  …Nogen gang skifte jeg om på mit design og osv …Man skal lige lave en opdatering indimellem ♥

Dig som sidder og læser med og jeg ville også have min egen blog …Så kan jeg helt klart anbefaler jer en person ..hun har være med til at lave den og sat den op ..tjek hendes hjemmeside Udelukkendelund !

LÆS MER HER …SÅDAN KAN DU TJENE PENGE PÅ DIN BLOG ♥  Hvis du ville vide mere om det så kan du tilmelde dig på de begge to som jeg lige lagt ud som links .

AAFFILIATE LINKS 

Du kan selv tilmelde dig til Affiliate Links Som blandt andet hedder  Partner Ads dem bruger jeg selv meget rigtigt hvis jeg skal lave en reklame for nogen ting ..Og os som blogger vi skal altid gøre opmærksom på at vi skal huske og skrive ( Dette indlæg indeholder Reklame ) Men nu er er der kommet nogen nye regler ..

Så  her er nogen firmaer hvor du kan tilmelde dig ! Se her og tryk på dem så du kan gå ind og tilmelde dig hvis du har lyst .Og du kan også selv opsøge nogen firmaer og lave nogen aftaler med dem ..!  Nogen gange på deres hjemmeside står der helt nede i bunden Affiliate links ..Hold øje med det .!

NETWORK MARKETING 

Der er mange flere men disse er nogen af min ynglings som jeg selv bruger en del ..Og så er der lige NETWORK MARKETING  ..Ja og hvad er så lige det ..Det er som f,eks som Forever Living Og Multibuyworld.com og Valentus.com  og it works .Hvis i ville høre mere om en af disse firmaer så tøv ikke med at skrive Jeg er selv med Valentus og Forever Living ..Og så er der også lige nuskin.com Og mange andre firmaer …


Husk der er masser af hjælp at hente derude hvis du skulle blive i tvivl om nogen ting ..Du er aldrig alene om det …Hvis du en dag skulle gå i stå med nogen af dine ting med hensyn til bloggen ♥  Der er flere firmaer som kan hjælpe dig .!

WEBSHOP 

 

Hvis du selv har dit eget så er der en mulighed der og sæt det på din blog . Der er også et firma som hedder ZIRCLES  som du kan bruge tjek det ud og se om det er noget for dig og så skriv til dem ..De står for det hele du skal bare have din egen blog ..De har et stor udvalg derinde inde for mode og skønhed og meget mere ..

TAK FOR DU GAD OG LÆS MED ♥

 

HAPPY BLOGGING♥ 

 

♥ Pernille

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *