Tunmousse

Lækre tunmousse jeg selv personligt er vildt med denne ret .Fantastisk .Den kan bruges til mange ting .Så hvorfor ikke lave din egen .

Ingredienser

  • 3 blade husblas
  • 3 dåser tun i vand
  • 3 dl karolines græsk yoghurt
  • 1 tsk friskpresset citron saft
  • 1 1/4 groft salt
  • 1/4 tsk frisk kværnet peber

Pynt

  • Brøndkarse
  • frisk kværnet pebet

Tilbehør

  • 150 gram salat
  • både af citron
  • 150 gram flutes i skiver

Her er en lækre opskrift …..LÆS HER

Sådan gøre du

Læg husblas i blød i koldt vand i ca 10 minutter .. Hæld vandet fra tunen kom den i en skål og findel med en gaffel . Vend yoghurt citronsaft . Salt og peber .i tunen .Træk husblassen op af vandet med det vand . Der hænger ved .

Smelt den i en skål i vandbad afkøl husblassen med lidt af tun blandingen . Vend den afkøle husblas i resten af tun blandingen under omrøring .

Smag til .Hæld tun mousse i en stor skål .

Stil tun moussen tildækket i køleskabet i 5 timer .

Anret på tallerkener den grønne salat . citron både og æg af tun mousse . form æggene med 2 spise skeer dyppet i kogende vand …Pynt med brøndkarse og frisk kværnet peber og server med tun ristes flutes .

Velbekomme

Knus Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *