En tur hos mine forældre

 

Vi var en tur op til mine forældre og sove hos dem . De bor i Helsinge ..Vi bor på Lolland .Så vi sover altid når vi er hos mine forældre ..Det tager jo 2 timer at køre hjem ned til sydhavsøen Lolland …Jeg savner ikke Sjælland ..Dejligt at bo på Lolland .Dejligt fredeligt når man bor ude på landet som vi gør så er det dejligt stille ..Når men jeg ville skrive om vores lille tur til Sjælland …Brian min kæreste har kun ferie denne uge . Brian og mig vi tog lige en tur til Hillerød inde vi tog videre til Helsinge ..Jeg skulle lige ind i deres nye Mytrendyphone oppe i Hillerød .Men gik igen De har ikke næsten ikke noget i den butik . Så kan man lige så godt bestille det over deres hjemmeside på nette i stedet …Det andet NEJ ….Når men som i kan se på billedet som jeg have taget af slottet i Hillerød som hedder Frederiksborg slot ..fordi den butik lå lige på den vej ..Som jeg opdag ret hurtigt ..Så gik vi hen på grillen og lige spis noget frokost .for vi have sagt de skulle ikke tænke på frokost til os vi tog det på vejen .♥  Så tog vi en tur til Gilleje og få en is os 4 …Fordi længe siden jeg har være i Gilleleje …Så var jeg jo så heldig få en bluse af min mor den dag hos Creme Fraiche ♥ De har jo mange butikker i Gilleleje ..Blandt andet denne her som vi lige var inde i ..

 

Jeg faldt for den lige med det samme da jeg så den da den hang udenfor …Og så have min mor bestil bord til os i Helsinge så vi var ude at spise på en anden restaurant for vi gad ikke tage på kinesisk Restaurant som vi nogen gange gør .Men så prøvet vi noget nyt men kun min mor som have være der med sit engelsk hold …Men kan helt klar anbefale jer den Når i engang kommer til Helsinge spise der på den restaurant som denne her .

 

Vi alle 4 fik 3 retter mad Den dag .Det kunne bedre betale sig en to retter …Virkeligt lækker ( …ALLE billeder er mine egen  ..) Den skal have en tommel finger op ..herfra ..MUMS ….

Dette var min forret ..Vi have ikke taget ens …♥

 Her er så hovedret ..Der tog vi alle sammen det samme på nær sovsen …Hi hi …Og mig og mor have valgt pandekager med is og min far og Brian Ice Coffee

Så vi kunne ikke spise mere den dag ..Puha det mættede godt og smagte godt Mums ….

 Et hyggeligt sted …♥

Og så gik turen hjem dagen efter hvor vi skulle en masse på vejen hjem …Over Farø bro som alle kender efterhånden 🙂 Ja tænk det er allerede Onsdag ..Hold da op som tiden den går ret hurtigt ..Jeg håber at i nyder jeres ferie på trods af det våde vejr som vi har fortiden øv øv …Håber det holder tørt i aften …Håber kan komme til Vordingborg fest uge og høre Jacob Dinesen …Han lyder lidt a la hen af Bruce Springsteen ….Hvis det pisser ned så gider vi ikke …Men der er jo nogen timer endnu …Så hvem ved ….♥

 

 

♥ Mange sommer hilsner herfra Pernille

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *