tzatziki – seventyone.dk

stock-photo-yogurt-cucumber-salad-173029100

Hmmm lækker med tzatziki …Jeg elsker smagen af  .jeg bruger det tit i stedet for sovs eller dressing …det er bare så lækker . Det forbindes med det græske køkken men er meget brugt her hjemme i Danmark .  Det meste klassisk tzatziki . Perfekt som tilbehør til fx grillet kød . salat .og fladbrød ..

Ingredienser !

2 fede knuste hvidløgsfed

friskkværnet peber

3 agurker

1 tsk groft salt

Fremgangsmåde  !

Bland yoghurt med hvidløg og peber . Stil blandingen tildækket i køleskabet i mindst 2 timer .Skræl imens agurkerne . Halver dem og fjern kernerne . Skær agurkerne i skiver og drys med salt . Kom dem i en sigte i et par timer . Så vandet kan løbet fra . Tør Agurkeskiverne let i et viskestykke og vend dem i yoghurtblandingen …

Husk endeligt og smag til 🙂

 

En lille film på hvordan man laver det 🙂

Man kan lave det på sky .og creme fraiche . bla . Man kan også købe den færdigt i butikkerne  . men det smager nu bedst når man selv laver det 🙂 Den er vidunderligt 🙂

Takker fordi gad og læse med 🙂

XOXO

Pernille Kit Larsen

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *