Vi dansker elsker netflix

th

Netflix som mange af os kender efterhånden …Jeg er ved og se en filmen på netflix som hedder SEX AND THE CITY ….Sikker mange af jer kvinder som kender den serie   jeg har den selv på helt serie på dvd …men nu er den så kommet på netflix men kun 1 filmen . Jeg har netflix på mobilen og på ipad ..nogen gange når min kæreste sover i sengen så ligger jeg ser en filmen hvis jeg ikke lige kan falde i søvn …hi hi …men det kan jeg som regel ..jeg har fundet lidt til jer på netflix som i måske evt. vil se selv på et tidspunkt . lige fortiden er der ikke andet sport hele tiden …og genudsendt men det er jo også sommer så ser man ikke så meget tv men det er jo også for det meste kun genudsendt fortiden .

thUAI9525Q

thDU1MRDI3

thSAU4RD56

video025

Det er nogen af disse som jeg kan se op til flere gange de er kanon gode …jeg kan også godt lide og se en rigtigt god gyser .men det er nu længe siden jeg har set en gyser . Men på netflix den bliver opdatere rigtigt meget så der er tit nogen nye filmen . men disse her som jeg har lagt dem kan jeg klar anbefale jer at se men i kender dem sikker .

  • Hvad for nogen er jeres yndlings filmen ?
  • ser i så på netflix eller på nogen af de andre film app ?

men jeg kunne blive ved ..jeg har lige set den serie med vennerne .som alle kender .og Rita . men nu går vi snart den mørke tid i møde så mon ikke der bliver til mange filme aften der i stedet ..man kunne bare se igår blev allerede mørk kl 22 godt nok tidligt …jeg elsker at se filmen  det gøre jeg også nogen gange når vi køre nord på det tager jo lidt tid at køre ..fra sydhavsøerne 🙂

Takker for i gad og læse med 🙂

XOXO

Pernille kit Larsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *