Vi elsker friske dufte efter rengøring

Vi dansker går meget op i at der skal være pænt og rent og vi elsker friske dufte …Husk det er sundt og lufte ud . Mindst 2 gange om dagen i et par minutter eller halv time ..

De fleste danskere, som får privat rengøringshjælp, får det cirka 1-2 gange om måneden. På den måde bliver hjemmet hele tiden holdt rent, og man behøver kun selv tage sig af den daglige rengøring og oprydning Og der er jo også nogen betaler sig fra det. Få en rengørings dame hjem til sig selv .

Jeg har fundet en spændende lækre hjemmeside til dig . Som du evt kan bruge hvis du står og mangler nogen ting indenfor rengøring …SE HER

TIPS TIL RENGØRING

Pudder

Ved at støvsuge dine pudder, eller læbestifts-, rester op, risikerer du bare, at de små stykker smelter, fordi støvsugerens motor varmer hele maskinen op, og det bryder støvsugeren sig altså ikke rigtig om. Du risikerer at den brænder sammen. Brug derfor en fejebakke eller et stykke vådt køkkenrulle til at fjerne resterne med

Hår i mængderne

Har du haft gang med frisørsaksen på matriklen, kan det være en kæmpe fordel, hvis de store totter fjernes manuelt med fingrene eller en fejebakke. Du risikerer nemlig med store mængder af hår i din støvsuger, at der bliver skabt knuder af hår i slangen.

Det vil nok ikke blive din støvsugers endeligt, men håret kan godt begynde at lugte, og at fjerne knuderne er knapt så appetitligt.

Skarpe glas- og keramikskår

Hvis du nogensinde har tabt en tallerken eller et glas på gulvet, ved du sikkert godt, at du, når de helt store stykker skal samles op med fingrene, skal passe lidt på. Kanterne er nemlig super skarpe og lette at skære sig på. 

Det er det samme i støvsugeren – den kan bare ikke lige passe på. Du risikerer at ende op med en ødelagt støvsuger med en støvsugerpose der er delt i 1000, for hvis glasskårene er skarpe når vi samler dem op, hvordan mon de så er, når de bliver suget op i støvsugeren med høj fart?

Derfor skal du lufte dynen ude om vinteren

Frys husstøvmiden ud af huset

Husstøvmiden hygger sig typisk sammen med dig under dynen, og den trives godt, når der er omkring 25 grader og en høj luftfugtighed. Men en kombination af kulde og høj varme kan dræbe miden.

Derfor bør du lægge dyner, tæpper, madrasser og andre tekstiler udenfor, når temperaturen kommer under -15 grader.

Lad det ligge ude mindst otte timer – gerne i et døgn. Jo koldere det er udenfor des bedre.

Lad tekstilerne ligge ude til de er gennemkolde, bank dem godt igennem, og ryst dem, før du tager dem indenfor igen. Det er en god idé at hænge dynerne op, så de ikke bliver fugtige.

Når du tager tekstilerne ind igen, bør du hænge dem til tørre for at sikre, at alt fugten forsvinder.

Hvis det ikke bliver koldt nok udenfor, kan du også vaske dit sengetøj på 60 grader, for at slippe af med husstøvmiderne

Savner du den ren og frisk luft i hjemmet? Her får du 6 tips til, hvordan du med naturlige midler kan få dit hjem til dufte himmelsk

Nogle gange kan man bare savne den vidunderlige rene og friske duft af natur i hjemmet. Heldigvis behøver man ikke at spraye kemikalier over hele hytten for, at den skal føles ren. Her har vi samlet 6 DIY-tips til at sprede den naturlige og rene duft i hjemmet

1. Giv dit sengetøj en duft af lavendel
Sådan gør du: Bland 1,2 cl rengøringssprit, 40 lavendel dråber og 4,75 cl destilleret vand godt sammen. Kom blandingen i en beholder og spray dit sengetøj med den dejligste lavendel aroma efter behov. Som ekstra bonus har lavendel vist sig at have en beroligende effekt på psyken og kan give dig en bedre nattesøvn

2. Hæng eucalyptus kviste i bruseren
Sådan gør du: Få fat i 2-3 kviste eucalyptus og hæng dem i et tørt hjørne af din bruser. Når du går i bad, vil dampene fremhæve eucalyptusens friske aroma og forvandle et besøg på dit badeværelse til en tur i det tyrkiske bad

3. Giv din håndvask lidt kærlighed
Sådan gør du: Når du er færdig med opvasken, hælder du lidt af din yndlings opvaskesæbe rundt omkring i håndvasken og skrubber grundigt. Skyl grundigt efter. Den rene nyvaskede duft vil hænge i dit køkken længere end du tror.

4. Lav din egen citrus-aroma
Sådan gør du: Skræl en appelsin og tag 5-6 både fra, gnid dem ind mod skrællen af appelsinen, bind det hele sammen med et bånd, og hæng det op i køkkenet eller stuen. Den vidunderlige friske duft varer i flere uger.

5. Spred frisk luft med vat
Sådan gør du: Dyp dine vattotter i din yndlings parfurmerede olie og placer dem rundt omkring i skuffer, skabe eller mellem puderne i sofaen. Vær forsigtig, hvis du har små børn eller dyr i hjemmet, og placer dem uden for deres rækkevidde. Hjemmet vil få en behagelig og ren duft, der varer så længe, du ønsker.

6. Kom af med køleskabslugten
Sådan gør du: Fyld en skål med naturlige havreflager og stil den i køleskabet. Havrene har en absorberende egenskab og suger lugt i sig. Husk at smide havrene ud, når du er færdig.

Hvis du elsker at gøre rent ..Så kan du allerede gå i gang i dag …Vi elsker ser pænt ud …Mange af os hader rod og grimme lugte …

Knus Pernille

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *