Vidunderligt My Monets og Aftershave fra Matas

Reklame.

Her forleden dag var vi lige nede i Matas i Nakskov og shoppe lidt . Fordi jeg have læs et sted fra nogen blogger som selv have prøve denne maske fra matas til 129 kr på 75 ml . Som selv have prøvet denne fantastiske mærke .Så tænke jeg lige . Dette måtte jeg da selv lige prøvet især når jeg selv har acne synes efterhånden jeg har prøvet alt med men alligevel ikke har jeg prøvet alt …Da jeg selv læste hendes udtalelse at det have hjulpet på hende .og det lød spændende . Min kæreste Brian fik også købt lidt til sig selv en aftershave balm .. . Denne maske er lækker . Jeg synes selv i burde prøvet den selv dig som sidder og læser med sart hud .

Det bedste råd ved denne maske det er læg masken på i 15  minutter og vask det af i lunken vand .men det kan godt svine lidt fordi det er sort ..men gøre det inde at i går i bad .Jeg prøvet selv om aften inde jeg gik i seng men jeg ville råde til gøre inde i går i bad ..

Denne aftershave til mænd den er også lækker den bruges når man har barbere sig .så huden ikke bliver tørt ..så huden bliver dejligt blød ..Så er her gaven til din mand / kæreste ♥

My Monets Coal mask clarinfying Deep  ..By matas

Er vidunderligt dig som sidder læser med som har sart hud .så kan jeg godt anbefale at købe denne her …man bruger den 1-3 gange om ugen før virker det ikke . Den kan kun købes hos matas .

En dybderensende maske med kul der renser huden for urenheder og samtidigt plejer og nærer efterlader huden ren . Økologisk kamilleekstrakt rense og virker opstrammer . Aloe vera er rig på vitaminer og mineraler samt virker fugtgivende ..

Matas Men Aftershave Balm .

Det er til mænd efter når har barbere sig ..så er det lækker lige kommet det på huden .i ansigtet ..Det kan vi godt anbefale vildt lækker begge produkter …lækker lækker ..

Jeg kendte ikke selv mærket My monets før overhovedet …Men de har også andre ting i det mærke som jeg ikke selv har prøvet ..prisen der kan alle være med på …

matas Som kan købes her ♥

Jeg elsker selv produkterne fra matas … Vi fik også nogen prøver parfumer med hjem da vi var færdigt …

  • Club fordel
  • Du får ekstra point
  • Du får en mail som en af de første med nyhederne ..

Husk det er snart mors dag den 14 maj . Så hvis du står mangler noget til din mor så er der måske noget her . Vi elsker jo at forkælet vores forældre ..!

♥Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *