Ville du ikke gerne forkælet din kæreste med en Wellness ophold – Seventyone.dk

aromamassage-spa-wellness-vejle-fjord

Hotel Vejlefjord

Jeg fandt en lækker hjemmeside …Det fra Hotel Vejlefjord ….Som omgivet af bøgeskov og med udsigt til fjorden der ligger det smukke Hotel Vejlefjord …Samt skønne spa og wellness ophold Og Kur og Spa .

images

Skulle i forkælet jeres kæreste eller kone eller veninde eller what ever så er denne her lige noget for jer ..Som trænger til at komme væk og nyde den smukke natur ..Og de mange lækker ting som de kan finde på Hotel Vejlefjord . Man kan Book online hvis det er det man ville i stedet for at ringe ….

Spaophold

Ferietilbud

Weekendophold

Golfophold med spa

Kæresteophold

Yoga ophold / Yoga retreat

Juleophold

Velkomstpakker

Danmarks Dejligste Badehotel

Du kan komme ind på en runde ..Så du kan se i live …

Forkæle en med en dejlige lækker spa ophold som denne her …Vi alle trænger til afslapning fra en stressende hverdag som vi har nu om dage ..SÅ er det ikke lækker give en i gave som denne dejlige ophold som denne her …Og dens smukke naturlig omgivelser …Deres værelse er flotte og smukke ..Og du kan møde nye mennesker under jeres opholde som denne her 🙂 Og hvis man er vild med yoga Så kan man få book en ophold til det ..Hvor det enten er på selve stranden eller inde ..

Du kan ogs¨oveni købet købe dig et gave kort til som virkeligt fortjener det ..

 

Jeg synes Det være vildt lækker få sig sådan en dejlige gavekort 🙂 Jeg har dog ikke selv være der endnu  Men håber da det kommer en dag 🙂 De har fået 4 stjerner så det er et 4 stjernet Hotel .

hotelvejlefjord.dk

Her kan du selv gå videre ind Book dig et ophold ..Og man få arranger julefrokost hvis det er det man ville 🙂 En pause kan også være en særlig oplevelse . og masser af frisk luft og aktiviteter ..Du kan tilmelde dig inde på siden få deres nyhedsbrev ..Så du kan få de sidste nyhed på din mail 🙂

Takker fordi i gad og læse med 🙂

XOXO

Pernille Kit Larsen:-)

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *