We love mobile

image

We love mobile …?

Der er en som er på udkig efter en ny mobil ….og denne gang et det så ikke mig ..  Min kæreste leder efter ny mobil. ..men hvad det lige  bliver ved vi ikke endnu ..Men han var helt vild Blackberry ….MEN …..så – så han den her forleden dag i virkeligheden ..men men men nej det skulle ikke være den ..for den var ikke så stor som vi have troede den var …..så vi kigger stadig …vi får nogen gange med posten et blad som LP lyd og billedet. Denne gang var der en masse nye mobiler ..så må vi så se hvad for en det bliver ..

Det er virkeligt svært nogen gange …Selv jeg har det svært men alligevel ikke. ..de sidste mange år har jeg kørt med iPhone …og det tro jeg at bliver ved med …men der kommer jo hele tiden nogen nye på markede ..og de kan så noget meget mere Idag end før i tiden ..

  • Hvad for nogen mærker er i helt vilde med af mobil?
  • Hvad for nogen farver ?
  • Har i så stor eller lille skærm .

 

Min kæreste har nu også haft sin et par år nu ..så nu er det ved og være på tide til en nu mobil ??

jeg bruger min mobil en del …( det er ligesom ens dagbog ). Man kan se mange yngre mennesker de går med sin mobil i hånden uanset hvad …så skal de lige se og så og så …men jeg skal nu heller ikke snakke for højt …for jeg gøre det selv ….men bare ikke når jeg arbejder ?

Jeg har det bedst med at mobilen er med stort skærm ??. Og de kloge siger at om nogen år …så er det slut med iPad fordi så bliver mobil skærm lige så store ……????  Jeg synes det er helt så er man også fri for have sin iPad med altid ??

Så bliver dette  spændende at se hvad han vælger ??

 

XOXO

Pernile Kit Larsen

 

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *