Wok med kylling og grøntsager

Vi fandt en lækker ret på nette.. Som vi prøvet lavet i dag.

Ingredienser

  • 2 æg
  • 1/2 dl vand
  • 3 spsk olivenolie
  • 225 g kylling bryst skåret i tynde strimler
  • 1 tsk karry
  • 1 rødløg skåret tynde skiver
  • 1 tsk ingefær fintrevet
  • 200 g broccoli i buketter
  • 3 fede hvidløg fint hakket
  • 150 g gulerødder skåret tynde skiver
  • 1 rød peber frugt skåret i strimler
  • 1 dåse kokos mælk
  • Salt

Til pynt

  • 3 stængler forårs løg
  • 40 gram cashewnødder
  • 1 håndfuld persille /koriander
  • 250 g kogte nudler

Sådan gør du

Pisk æg og vand godt sammen og steg det i olie i en varm wok, uden omrøring. Når æggemassen har sat sig, vendes den og tages derefter af og sættes til side på en tallerken.

Kom lidt ekstra olie i den i forvejen varme wok og tilsæt straks derefter kylling, karry og rødløg. Vend under omrøring konstant i et par minutter – løgene må ikke brænde på – så skrue lidt ned for varmen, hvis nødvendigt.

Skrue ned på middelvarme og tilsæt derefter ingefær, hvidløg, broccoli og gulerødder, rør godt rundt i et par minutter mere, skrue lidt længere ned for varmen og tilsætte kokosmælk og peberfrugt og smag til med salt og peber.

Tag wokken af varmen og skær æggeomeletten i tynde skiver, anret wokretten med æg i strimler, cashewnødder, finthakket forårsløg, krydderurter og med nudler eller ris som tilbehør.

Velbekomne.

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *