yndlings app

apple-1125136__180

Mine yndlings app……Jeg har lige et par stykker som er mine yndlings app som jeg bruger hverdag 🙂 I har helt sikker også nogen som i bruger rigtigt meget og som er jeres yndlings app … Der er jo altid nogen som har altid på sin mobil og andre gange skifter man dem ud ..hvis de ikke lige siger spar to med det samme….Her er de bedste app …som er nemme at bruge ..Man kan næsten få de samme app på alle slags mobiler nu om dage …Men der er nogen som koster og nogen der er gratis ….Jeg bruger mest dem der gratis  men det kan dog ske jeg bruger også dem som koster noget ..

  • Hvad for nogen er jeres yndlings app
  • Har i mange på jeres mobil?

Jeg kender en sød blogger som hedder Tina Storm som jeg er venner med ..Hun har lavet sin helt egen app om mad /sundhed  den hedder FIT LIVING. Jeg har den selv .det er en fed app og den er blevet meget populær  her på det sidste ….Jeg har også en drøm om at lave en app men hvad det lige skal være ..Det er jo lige det …Hun har tjent på sin app….

Jeg ville lægge ud med de app som jeg bruger mest på mobilen …

INSTAGRAM.

th5HB31AV2

Den bruger jeg hele tiden …..I love it ….det er ikke alle som kender denne fantastiske app som denne ..men tro nu de fleste gøre det ..Instagram er en onlinebaseret fotodeling og sociale netværks tjeneste der gør det muligt for brugerne at tage billeder .anvende et digitalt filter til deling samt dele det på en række sociale netværks tjeneste .  Det er fed app ….

Facebook

facebook-770688__180

Facebook …..er et onlinebaseret socialt netværk og hjemmesiden er den mest besøgte af sin slags på hele world wide web . Man kan bruge facebook til mange ting nu om dage ….finde sin familie – venner – veninder – kollegaer og meget mere …få nye venner …der er tonsvis af grupper på facebook .

Snapchat

snapchat-1357488__180

Snapchat er også en af de store socialt netværk  som også ved og blive ret så populær …jeg er selv kommet på den …men bruger den ikke så meget ..men det kommer nok lige pludseligt .

Picsart

th7GC36LP1

Denne app er ikke sikker at alle kender den ..men det er også en som jeg bruger ret meget ..Det er en billedredigering  . og man kan også skrive på sine billeder og meget andet og lave rammer på sine billeder hvis det er det man ville ..

Snapseed .

thW96BGDHZ

Det er et foto redigerings program som også findes som app . den er enkel og lige til at bruge ..det giver dig mulighed for få bedre billeder .

NETFLIX

th

Der kan man se film og serie direkte fra sin app online mange gode film ..jeg bruger den selv ….

Candy Crush.

thS14SC7F2

Det er en af mine yndlings spil ….der er utalige mange baner ….den bliver opdatere rimligt tit så der kommer nye baner …dette spil er et hyggeligt spil  ..jeg spiller det tit …

Wordfeud

thLCKZ28HK

Det er et ord kryds og tværs som er udviklet fra  spillet scrabble som man kan sidde og spille med sine venner online …hyggeligt spil .

Så har jeg også mange andre spil som jeg vild med at spille …..

Hay day . Candy crush soda . 1010 . Angry birds . fruit land . papa pear . restaurant . candy crush jelly . jelly splash   pac-man .   nogen af dem har jeg holdt en paus med ..Mofibo ..Rejseplan .charm king . Pix words .fotorus til billeder .colorfy et tegneprogram som man kan sidde og male ( hvis man er ude ) og så har jeg også mange andre pulsespil …polyvore . huskalender . naturtjek . Lauritz . youtube .twitter .

Håber i bliver får lyst til at spille nogen af disse app eller bare gå og tjek dem ud 🙂

Jeg synes det er hyggeligt og sidde og tjek dem de forskellige app for lige at se hvad det er for nogen …Så kan man jo også få en masse mad app 🙂 Nogen gange er det helt vild som man kan bruge tid på sine app …..Lige pludseligt kan man bruge lang tid på det …og Ups – hold da op ….De fleste af jer kender jo disse app her …de har være fremme i flere år efterhånden ..Jeg kan bare huske min første mobil i 80.erne hold da op den var stor og klodset ….og med en lille antænde på …og så nu om dage kan de jo meget mere sikke som de har forandre sig til det bedre ….Her hjemme sad vi og snakke om det hvor meget det have forandre sig ..det er helt vild …nogen mobil de fylder ikke så meget nu om dage ..men jeg kan bedst lide med stor skærm ..Jeg gider ikke have de bitte bitte små mobiler .No way …Man skal jo kunne se det …..Mange mobiler som efterhånden bliver på str med ipad …de snakker også om at ipad at de udgår lige pludseligt fordi mobilerne bliver større men det er jo nu ikke alle kvinder som ville have med stor skærm ligesom mig …

XOXO

Pernille Kit Larsen 🙂    See you ……

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *