Zalando + Rabat kode ..

Reklame Links 

 

Hello ….

Så blev det søndag ..Og så har man lige en 5 timers vagt idag fra kl 10 ude i La Landia …Må håbe det holder tørt har ellers lovet regn hele dagen også regnet hele natten her på øen ..Hvis du snart skal have ferie eller har ferie og hvis du ikke lige ved hvad du skal bruge din tid på ..Så har jeg fundet lidt til jer inde fra en meget kendt stort Onlines butik som sikker alle kender Især kvinder og teenager piger som sidder og studere nette i forvejen og sikker komme forbi denne her …Men denne side er ikke kun til kvinder og så til mænd ..Så hvis din kæreste ønsker  sig tøj så er det da lige her du skal gå ..Jeg giver jer en rabat kode som KUN gælder idag …


Rabat kode som kun gælder idag ..COUNTDOWN10K   –   SKYND JER ♥     SHOP HER  ♥ 


Jeg fandt noget sommerlig og let tøj til jer kvinder som i måske evt. kan bruge ..Meget let og kan bruges til alt .hvis det er det man ville …Jumpsuit er blevet meget populær igen …..SÅ se lige her

 

Soaked in Luxury 519 kr .

 

 

Hollister co ..319 kr

Men de har mange flere her inde …Men disse her står på min ønske liste …Så disse her ønsker jeg selv ..Husk man kan jo bruge det til alt til et par højhæle sko …Så er den hjemme …..

HAPPY SHOPPING 

 

♥ Mange sommer hilsner her fra Pernille

 

 

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *